Spring til indhold
Hjem » Kontakt

Kontakt

Mikael Hoffmann

Mikael Hoffmann

Angst-coach og psykoterapeut

Ring til mig på telefon 21 79 18 50, hvis du ønsker en gratis afklarende samtale fer at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig, eller hvis du har nogle spørgsmål til mig.

✷ Bliv angsten kvit ✷


…om Mikael

  • Jeg er oprindeligt uddannet styrmand (fra Kogtved Søfartsskole gennem Rederiet J.Lauritzen) og sejlede 12 år i den danske handelsflåde, inden jeg sluttede min karriere til søs som kaptajn. Det gav mig en masse erfaring i ledelse, menneske-kundskab og hvordan man får folk til at fungere i forskellige vanskelige situationer.
  • Derefter gik jeg i land og uddannede mig til ingeniør (Helsingør Teknikum). Det gav mig en grundlæggende struktur-forståelse og systematik.
  • Efterfølgende blev jeg selvstændig (i 1994 – altså for 28 år siden) og tog også lige den 4-årige uddannelse til psykoterapeut (ID-Academy). Det gav mig en stor forståelse for psykologi og relationer. Endvidere er jeg uddannet chok-traume-terapeut (Havening).

Jeg har allerede mere end 10.000 klienttimer bag mig i min selvstændige praksis, og flere end 1.000 klienter har været gennem min klinik. Derfor kan jeg kalde mig senior-terapeut eller master-terapeut.

Jeg har været selvstændig psykoterapeut og coach i 30 år og laver primært par-terapi, hvilket er fint i overensstemmelse med dette behandlings-forløb i angst-håndtering.

Kurser

Jeg har gennem tiden taget en væld af supplerende kurser.
Et af de vigtigste har været chok-traume-terapi (Havening.dk).
Det kan være særdeles anvendeligt, hvis mine klienter har været udsat for lidelser og traumatiske hændelser, enten i parforholdet eller andre steder.


Ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at få en gratis uforpligtende samtale.
Eller send en SMS til ovennævnte nummer
– eller en mail til:

Telefonnummer 21 79 18 50Hvis du sidder ved en computer,
kan du bruge QR-koden til højre til at ringe fra.
Peg på koden med mobilens kamera, tryk, og du ringer mig op.

 

.